PROFILET KONTURA

Profilet Kontura dallohen për nga izolimi superior ndaj nxehtësisë, sigurisë, dizajnit elegant, qëndrueshmërisë afatgjatë dhe përdorimit të lehtë.

Konform 70 mm

Konform 70mm njihet si termoizolues i shkëlqyeshëm. Gjithashtu, profilet e holla lejojnë depërtim më madh të dritës në ambientet e banimit dhe hapësirat e punës.

Konform 85 mm

Garanton ruajtje të jashtëzakonshme të energjisë. Në aspektin pamor ky profil të bën përshtypje me linjat e tij të pastra dhe të drejta.

PROFILET

Ngjyrat e Produktit

Konform 70mm

Kon Folie

Dagleze

Dark Oak

Macore

Mahogany

Oregon

Kon ALU

Creme

White

Brillant Blue

Besalt Grey

Anthracite

Dark Green

Dark Green

Fair Green

Grey

Middie Brown

Palisader

Quarz Grey

Steel Blue

Chocolade Brown

PROFILET KONTURA

Konform Construction depth 70 mm

Ram, 70mm

3 sisteme gasket (vulë qendrore)

Krah, 70mm

3 sisteme gasket (vulë qendrore)

T Shtyllë, 70mm

3 sisteme gasket (vulë qendrore)

Reducir, 70mm

3 sisteme gasket (vulë qendrore)

Krah i derës me 4 hapësira, 70mm

3 sisteme gasket (vulë qendrore)

Wall banch connection, 70mm

Round Coupling, 70mm-85mm

Profil zgjerues 20mm, 70mm

Profil zgjerues 50mm, 70mm

Corner Adapter,70mm-85mm

Llajsne 70/24mm

Llajsne 70/36mm

DETAJE TEKNIKE

  • Thellësia e ndërtimit 70 mm
  • Uf=1.2 W/m²K
  • Mbrojtje nga vjedhjet deri në RC2
  • Izolimi i zërit deri në 47 dB (klasa e izolimit të zërit 4)

  • Xhami deri në 44 mm
  • Game të gjerë ngjyrash
  • Profile me 6 hapësira
  • 3 sisteme gasket (vulë qendrore)

Materiale që mund te reciklohen

15 vjet garancion

Energji efiçiente

PRANO OFERTËN!