PROFILET KONTURA

Profilet Kontura dallohen për nga izolimi superior ndaj nxehtësisë, sigurisë, dizajnit elegant, qëndrueshmërisë afatgjatë dhe përdorimit të lehtë.

Konform 70mm

Konform 70mm njihet si termoizolues i shkëlqyeshëm. Gjithashtu, profilet e holla lejojnë depërtim më madh të dritës në ambientet e banimit dhe hapësirat e punës.

Konform 85mm

Garanton ruajtje të jashtëzakonshme të energjisë. Në aspektin pamor ky profil të bën përshtypje me linjat e tij të pastra dhe të drejta.

PROFILET

Ngjyrat e Produktit

Konform 85mm

Kon Folie

Daglezja

Oregon

Mahogany

Macore

Dark Oak

Kon ALU

Creme

White

Brillant Blue

Besalt

Anthracite

Dark Green

Dark Red

Fair Green

Grey

Middie Brown

Palisader

Quarz Grey

Steel Blue

Chocolade Brown

PROFILET KONTURA

Konform Construction depth 85mm

Ram, 85mm

3 sisteme gasket (vulë qendrore)

Krah, 85mm

3 sisteme gasket (vulë qendrore)

T Shtyllë, 85mm

3 sisteme gasket (vulë qendrore)

Reducir, 85mm

3 sisteme gasket (vulë qendrore)

Krah i derës me 4 hapësira, 85mm

3 sisteme gasket (vulë qendrore)

Profil zgjerues 30mm, 85mm

Profil zgjerues 50mm,85mm

Wall banch connection, 85mm

Round Coupling, 85mm

Corner Adapter,70mm-85mm

Llajsne 85/24mm

Llajsne 85/36mm

Llajsne 85/44mm

DETAJE TEKNIKE

  • 85 mm thellësi ndërtimi
  • Uf=1.1 W/m²K
  • Mbrojtje deri në RC2 nga vjedhjet
  • Izolimi i zërit deri në 47 dB (klasa e izolimit të zërit 4)

  • Xhami deri në 44 mm
  • Game të gjerë ngjyrash
  • Profile me 6 hapësira
  • 3 sisteme gasket (vulë qendrore)

Materiale që mund te reciklohen

15 vjet garancion

Energji efiçiente

PRANO OFERTËN!