Agim Vllahiu

Materialet janë plotësisht të reciklueshme dhe prodhuesi jep garancion 15 vjet.

Blend Berisha

Profilet Kontura 70mm dhe 85mm sigurojnë izolim të mirë të zërit, pa lënë të hyjnë zhurmat nga rruga.

Enis Hoti

Profilet Kontura e ruajnë mirë nxehtësinë dhe janë të lehta për t’u mirëmbajtur.